Lansering av Visual Studio 2013 och Visual Studio Online


 Idag lanserar Microsoft nya Visual Studio 2013 och. NET 4.5.1, och det är även debuten för en ny uppsättning utvecklartjänster som kallas Visual Studio Online.

Som en del av Microsofts Cloud OS strategi kommer Visual Studio Online in med en uppsättning av molnbaserade tjänster som körs på Microsoft Azure. Visual Studio Online är ett komplement till Visual Studios verktygslåda, som gör det möjligt för utvecklare att snabbt skapa, driftsätta och hantera program.

-          Med kombinationen Visual Studio 2013, Windows Azure och MSDN levererar Microsoft en oöverträffad molnplattform med värdefulla verktyg för utvecklare, säger Microsofts talesperson Åsa Nygren.

Lanseringen sker vid ett event i New York som kan följas, nu eller vid senare tillfälle, via denna live-stream. I Sverige följs livestreamingen med spänning på konserthuset Musikaliska i Stockholm, samt även på
Star Republic i Göteborg, där hundratals medlemmar från den svenska utvecklargruppen SweNug samlats för att uppleva och diskutera nya Visual Studio.

Fler detaljer om nya Visual Studio finns i den senaste bloggposten av Soma Segar, vice president på Microsofts utvecklardivision. Den senaste versionen kan laddas ner på Visual Studio 2013 Download page.

 

Comments (0)

Skip to main content