Internet Explorer 11 till Windows 7


Med start idag finns Internet Explorer 11 tillgängligt för alla Windows 7-användare. IE11 bygger vidare på utvecklingen i IE10 där en snabb och säker surfupplevelse med stöd för de senaste webstandarderna är utgångspunkten. Har du aktiverat Automatic Updates i Windows Update för Windows 7 kommer din webbläsare automatiskt uppdateras till IE11 under de kommande veckorna.

Det är glädjande att den överlägset bästa webbläsaren för Windows-användare nu finns tillgänglig till Windows 7. Med Internet Explorer 11 är det snyggt, enkelt och snabbt att surfa webben samtidigt som det är säkert, säger Eva-Mia Westergren, produktmarknadschef för Windows och Internet Explorer på Microsoft


 
Internet Explorer 11 kör javascript snabbare än konkurrenterna och tillsammans med stödet för hårdvaruacceleration blir därför din surfupplevelse snabb och smidig. Med säkerhetsfunktioner som SmartScreen, InPrivate Browsing och Tracking protection är du och din personliga information skyddad under tiden som du surfar.

Vill du uppleva den fulla potentialen i Internet Explorer 11 kan du besöka den fullt interaktiva sajten Everest: Rivers of Ice eller spela det banbrytande spelet Contre Jour direkt i webbläsaren.

Läs IE bloggen för att hålla dig uppdaterad med det senaste om Internet Explorer

Comments (14)

 1. Anonymous says:

  Efter den automatiska installationen av IE11 fungerar inte längre rullisten
  Den fyller inte ut hela skärmen när man besöker olika webb sidor ?
  Del blir svart på hö sida ca två centimeter=?
  Kom med en bra lösning tack!

  Pelle R.

 2. Anonymous says:

  Tack Mikael, fick stora problem efter auto uppdatering av Explorer. Blåskärm, svart kant till höger och muspekaren träffar inte rätt. Google Chrome tillsammans med inaktivering av IE 11 löste problemen för mig. Synd att man skickar ut en otestad auto uppdatering.
  Beng Byfeldt

 3. Mikael Boox says:

  Efter nedladdning av IE 11 fungerade det inte att beställa biljetter via sf.se längre. Undrar hur ni tänker när det uppstår problem efter nedladdning av uppdateringar. Jag bytte till Google Chrome – tack!

 4. Hej Mikael,

  Vad tråkigt att höra att du upplever problem efter att du uppgraderat till IE 11. Vi uppdaterar löpande våra tjänster och produkter för att hela tiden kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Även mellan de större uppdateringarna så som IE11 är.

  Vad gäller problemet som du upplever kan jag bara beklaga att det inte fungerar som det ska baserat på den informationen som jag har tillgänglig.

  Vänligen,

  Andreas

 5. Pia Lindberg says:

  Efter den automatiska installationen av IE11 fungerar inte längre rullisten. Jag har också fått problem med BlueScreen som kom direkt efter installationen.

 6. Maud Fornemyr says:

  Mina spel fungerar inte längre på facebook. Har dessutom 2 cm svart kant på höger sida, pilen för att markera ett ord hamnar 2 cm fel… hjälp samt att datorn slår av sig själv

 7. Hej,

  Hemskt tråkigt att höra att ni upplever problem efter att ni uppgraderat till Internet Explorer 11.

  På Windows-hemsidan finns några åtgärder som ni kan testa för att lösa problemen

  windows.microsoft.com/…/ie-crashes-stops-working

  Annars beskriv ert problem för Microsofts support Community så kommer de ge er vidare anvisningar

  answers.microsoft.com/…/ie11

  Hoppas att det löser sig för er!

  Vänligen,

  Andreas

 8. Roger Jönsson says:

  Jag har också samma problem som övriga comments efter nedladdningen till IE11. Svart rand på höger sida av bildskärm, fel i rullisten,blå skärm.mm.

  Återgått till IE10 då funkar allt perfekt igen.

  Har automatisk update på allt i datorn.

 9. Inger Hellström says:

  Efter installation av IE11 kan jag inte öppna och läsa fakturorna eller mina avtal i Acrobate på Vattenfalls "Mina sidor". Hur löser jag det?

 10. Stefan says:

  Efter installation av Explorer 11 kom jag inte ut på internet. Jag gjorde systemåterställning tillbaka till Explorer 10 samt kryssade bort automatisk uppdatering av Explorer 11.
  Tydligen har microsoft missat nåt!!!!
  Jag kör windows 7

 11. ML says:

  Det går inte att beställa biljetter via SF, Yahoo Mail fungerar inte som det ska (det går ibland inte att flytta mail från inboxen till andra mappar, vilket funkar i andra webläsare), och det verkar finnas andra buggar i Explorer 11 som ni inte heller har lyckats lösa ännu! Jag vill återgå till tidigare version, men det går väl inte, så för att kunna använda internet fullt ut så måste jag nog byta webläsare. Firefox och Google Chrome är inga problem. Men jag skulle vilja flytta mina Favoriter till en av de andra webläsarna. Kan man det, så man slipper det dåligt fungerande Explorer 11?

 12. Ebba says:

  Samma problem här. problem på Swedbank och på Mina vårdkontakter. Hejdå IE 11, Välkommen Google Chrome

 13. Andre says:

  I Verktyg – Internetalternativ under fliken Avancerat. Kryssa i "Använd programvarurendering"

  Det bör lösa alla problem med den svarta kanten

 14. Hannu T says:

  Kursen har 10 datorer. Alla datorer med ie 11 stängs med blåskärm. Installerade Firefox som fungerar utan minsta problem.

Skip to main content