Business Intelligence & Mission Critical: SQL Server 2014 CTP 2 tillgänglig nu


På dagens PASS konferens tillkännagavs att SQL Server 2014 CTP 2 nu finns tillgänglig, och att det även släpps en förhandsgranskning av Microsoft SQL Server Backup till Windows Azure Tool.

 

"Med SQL2014 vässar vi vårt erbjudande på databaser kring tre mycket strategiska områden; Business Intelligence, hybridlösningar med molnet samt Mission Critical och prestanda med exempelvis In Memory teknik," säger Tommy Flink, Data Insight Lead på Microsoft Sverige.

 

"Våra kunder och partners får med SQL2014 tillgång till en databasplattform med fantastisk stabilitet och prestanda som inte begränsar dem i vilka typer av lösningar de kan skapa för exempelvis affärskritiska applikationer eller BI-lösningar." säger Tommy Flink.

 

För alla detaljer, se den fullständiga bloggposten av Quentin Clark, Corporate Vice President i Data Platform Group på Microsoft.

Comments (0)

Skip to main content