Boklansering: Work in Fake Life


Idag lanseras Cathrin Frisemos bok "Work in Fake Life" som beskrivs som en reseguide för det digitala arbetslivet. I boken intervjuas Eva Fors, Affärs och Marknadschef på Microsoft Sverige.

- Microsofts ”New World of Work”, eller som det som vi på Microsoft Sverige kallar ”Det Nya Arbetslivet”, handlar i grunden om att hitta harmoni och balans i sitt liv där arbetslivet är en stor, och för många, viktig del” säger Eva Fors.

Cathrin Frisemo beskriver boken som en inbjudan till spännande mötesplatser, nya nätverk och världar i Cyberspace - In Fake Life (IFL). Det digitala och analoga arbetslivet kommer framöver att vara helt integrerat vilket det redan är för dem som är födda på 1990-talet och framåt.  Vi lever och deltar alla just nu i den största förändring i arbetslivet sedan den industriella revolutionen och det påverkar arbetsorganisationen, arbetsmarknaden och arbetshälsan. Affärsmodellerna ser annorlunda ut, ledarskapet och organisationerna förändras utifrån det. Kraven på deltagarna på arbetsmarknaden förändras och det krävs att man är självgående, driftig, tar ansvar och levererar.

- Boken guidar till ett annorlunda och enklare liv, säger  Cathrin Frisemo.

Microsoft Sverige har vunnit pris för Sveriges Bästa Arbetsplats flera år i rad och sätter stort värde i att förenkla och förbättra arbetslivet för såväl anställda som andra användare av Microsofts produkter och tjänster. Besök vår sida för Det Nya Arbetslivet för att läsa mer. Boken kan köpas här.  

 Cathrin Frisemo, Författare. Foto: Maria Berg.

Comments (2)

  1. Maria Berg says:

    Helt klart intressant att läsa!

  2. Michael Baggelin says:

    Härligt Cathrin,

    Jag har arbetat som digitala nomad med uppdrag inom internet och sökmotorkonsult i sverige och utomlands sedan 2000. Det är en kärlek till det man gör och effektivitet som skapar en glädje jag sällan känt tidigare… man får kanske ta en titt på denna skapelse…

    Grattis 😉

Skip to main content