Microsoft hjälper företag att flytta till modern it


Nu har företag och organisationer i olika delar av landet chansen att vinna flytthjälp till modern it. Tillsammans med fem it-konsultföretag anordnas tävlingen It i världsklass som går ut på att bistå företag med kunskap och verktyg som behövs för att kunna bli en modern arbetsplats.
 
Med modern it möjliggörs ett mer flexibelt arbete. Genom att flytta ut ur datorn och in i molnet blir arbetet mer flexibelt. Vi kan kliva ut från tvättstugan rakt in i konferensen och slipper stressa för att hinna från dagis till mötet.

- Med It i världsklass vill vi hjälpa företag i Dalarna att ta steget till att bli en attraktiv arbetsgivare och se möjligheterna med modern it. Arbete är inte längre en plats du går till, det är vad du gör, säger Annika Ferlin, Partner Marknadschef SMB, Microsoft Sverige.

It i världsklass anordnas tillsammans med fem olika konsultbolag i Borås, Borlänge/Falun, Nyköping/Oxelösund, Malmö och Jönköping/Värnamo. En vinnare i varje ort får konsulthjälp, utbildning och hårdvara till ett värde av ca 300 000 kr.

Tävlingen är en del av ett nationellt initiativ som syftar till att ge företag möjlighet att kunna jobba var de vill, på vilken pryl del vill och ändå ha tillgång till företagets resurser och dokument på ett säkert och strukturerat sätt.

Läs mer om It i världsklass här.

Comments (0)

Skip to main content