Enterprise Cloud: Microsoft släpper höstens våg av molnlösningar för företag


Idag lanseras en våg av nya produkter och tjänster för att hjälpa företag att tillvarata de möjligheter som finns med molnet och för att övervinna dagens it-utmaningar. Nya Windows Server & System Center, Visual Studio, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server och Dynamics förstärker de fördelar som finns med molnet ytterligare, för de som använder Microsofts molntjänster.

De nya erbjudandena kompletterar Office 365 och andra tjänster och är en del av Microsofts långsiktiga molnstrategi för företag som kopplar ihop IT och infrastruktur, applikationsplattform och utveckling, device management och affärslösningar.

"Vi gör en våg av lanseringar som visar att vi har de bästa lösningarna på marknaden" säger André Henriksson, Affärsområdeschef Server & Tools på Microsoft.

"De lanseringarna vi gör nu är ett bevis på att det faktiskt bara finns en leverantör som erbjuder lösningar för lokal drift och samtidigt en väg för alla kunder via hybrid-moln till säkra tjänster som Office 365 och Windows Azure" säger André Henriksson.

En överblick av höstens lanseringar

  • Windows Server 2012 R2 och System Center 2012 R2 kommer finnas tillgängliga den 18 oktober
  • Den nya versionen av Windows Intune kommer att finnas tillgänglig den 18 oktober
  • Visual Studio 2013 och det nya .NET 4.5.1 kommer att finnas tillgängliga den 18 oktober
  • SQL Server 2014 andra Community Technology Preview (CTP2) kommer finnas tillgängliga nästa vecka och HDInsight Service senare i oktober.
  • Lansering av Microsoft Dynamics CRM Online Fall '13 senare i oktober.
  • Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 finns idag.
  • Windows Azure kommer från och med den 1 november erbjudas till alla Enterprise Agreement (EA) kunder till de bästa priserna, oavsett hur de betalar, hur de konsumerar, och med flexibiliteten av årliga betalningar. Ett nytt strategiskt partnerskap med Equinix kommer att tillåta kunder att ansluta sina nät med Windows Azure på Equinix Exchange Locations för ökad genomströmning, tillgänglighet och säkerhet.

Läs mer om nyheterna i den officiella pressreleasen, eller gå till bloggen för en intervju med Satya Nadella, Microsofts Cloud Executive Vice President.

Comments (0)

Skip to main content