Skype firar 10 år – Grattis!


Idag för tio år sedan startade Skype. Kommunikationstjänsten har snabbt etablerat sig som en viktig kommunikationslösning för människor världen över. Skype knyter samman och hjälper människor att hålla kontakten - oavsett geografisk position, dator, telefon eller annan enhet.

Skype blev under 2011 en del av Microsoft och tjänsten har idag över 300 miljoner användare. Tillsammans har vi ringt och videochattat 1400 miljarder minuter genom att använda Skype.

Läs mer om Skypes 10 år på Skype Big Blog.

 

Comments (2)

  1. Hej Tobias,

    I dagsläget vet jag inte om/när funktionerna som du efterfrågar kommer till Skype. Skype-teamet arbetar löpande med att uppdatera och förbättra tjänsten. Håll utkik här på bloggen samt på Skype Big Blog så kommer du kunna ta del av de senaste nyheterna.

    Vänligen,

    Andreas

  2. När ska ni göra det till en värdig ersättare till skrotade live Messenger då? Saknas fortfarande vitala funktioner som fotodelning som det var i wlm samt spel.

Skip to main content