Atea och Dustin börjar sälja Microsoft Surface


Med start idag kan företag och organisationer köpa Surface RT och Surface Pro hos Atea och Dustin. De två officiella kommersiella återförsäljarna är först ut i Sverige med att erbjuda företagskunder möjligheten att köpa Surface.

Sedan tidigare finns Surface RT och Surface Pro tillgänglig för konsumenter via Siba, Media Markt, Elgiganten, Telenor och Microsoft Store. Från och med idag blir Surface RT och Surface Pro tillgänglig för företag och organisationer hos Microsofts partner Atea och Dustin.

Samarbetet med Atea och Dustin är ett viktigt steg för oss att möta stora företag och organisationers behov. Sedan Surface RT och Surface Pro lanserades i Sverige har intresset varit stort. Nu har vi gjort det möjligt för de kunder som vill, att köpa produkterna via de hårdvaruåterförsäljare som de redan köper av idag säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface

Arbetet med att expandera tillgängligheten av Surface RT och Surface Pro i Sverige kommer att fortsätta under året.

Läs mer om nyheten på engelska på The Surface Blog.

För mer information kontakta
Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface
073-408 32 85
Thomas.floberg@microsoft.com

 

Comments (0)

Skip to main content