Arlas recept nu till Windows Phone 8


Nu lanserar Arla i samarbete med Microsoft och Monterosa sin populära recept-app till Windows Phone 8. Den nya appen innehåller närmare 4000 av Arla Kökets recept, som alltid är genomtänkta och provlagade. Olika veckomenyer hjälper dig med matinspirationen och självklart kan du spara och dela dina favoritrecept. 

Under det senaste året har allt fler hört av sig och efterfrågat Arla Köket till Windows Phone. Vi på Arla är nu glada att äntligen kunna erbjuda appen till Windows Phone 8-användare säger David Bodén, Digital Manager på Arla.

Arla Köket är redan Sveriges mest populära recept-app med återkommande höga placeringar på topplistor och i tester. Appen finns sedan tidigare för iPhone, iPad och Android och har över en miljon nedladdningar.


        
Appen finns nu tillgänglig i Windows Phone Store och är gratis att ladda hem. Windows Phone Store är platsen där du laddar ned appar för Windows Phone 8. Arla Kökets recept hittar du här.

Nyligen berättade vi att det nu finns över 160 000 appar på Windows Phone Store. Att Arla väljer att satsa på Windows Phone 8 är glädjande då det stärker vårt utbud och fortsätter bygga momentum även lokalt säger Anna Ström, affärsområdeschef för Windows Phone

För mer information kontakta

Anna Ström, affärsområdeschef för Windows Phone på Microsoft
anstrom@microsoft.com
070-926 61 23

David Bodén, Digital Manager på Arla
david.boden@arlafoods.com
070-689 54 51

Comments (0)

Skip to main content