Nya infrastrukturtjänster för Windows Azure


Idag passerade vi ny milstolpe för Windows Azure och några viktiga pusselbitar föll på plats i och med att Windows Azure Virtual Machines och Windows Azure Virtual Network blev tillgängliga i full skala för produktionsmiljöer. Vad det innebär är att Microsoft nu är den enda molntjänstleverantör som erbjuder sina kunder en heltäckande molnhybridlösning som integrerar befintliga IT-infrastrukturen med alla fördelar med det publika molnet. Kunder kommer nu kunna använda Windows Azure infrastrukturtjänster för att bevara sina befintliga investeringar, samtidigt som de kan dra nytta av högre hastighet, skalbarhet och ekonomifördelarna med det publika molnet.

Samtidigt presenterades också ett nytt pris-åtagande att matcha Amazon Web Services priser för bastjänster som virtuella maskiner, lagring och bandbredd.

Läs mer om nyheterna i en bloggpost från Microsofts affärsområdeschef André Henrikssons på Cloud Facts och läs även Bill Hilfs inlägg påThe Official Microsoft Blog om du vill läsa nyheten i sin helhet samt på Azure-bloggen.

Comments (0)

Skip to main content