Nu börjar uppgraderingen från Hotmail till Outlook.com


För sex månader sedan lanserade Microsoft en förhandsversion av Outlook.com. Den nya webbaserade mejltjänsten har nu över 60 miljoner aktiva användare och släpps idag i skarp version. När nu Outlook.com går in i skarpt läge kommer Hotmail-användare stegvis uppgraderas till den nya webbmejltjänsten, som erbjuder ett nytt gränssnitt och ny funktionalitet. Till sommaren räknar Microsoft med att alla Hotmail-användare ska ha uppgraderats till Outlook.com.

För dig som idag använder Hotmail kommer uppgraderingen inte att innebära några stora förändringar. Du kommer att behålla din gamla mejladress, ditt lösenord, alla dina mejl, din kontaktbok och dina mappar. Det som förändras är gränssnittet samt det faktum att du får tillgång till alla de nya funktionerna i Outlook.com.

Övergången från Hotmail till Outlook.com kommer att ske per automatik och kräver inte att användaren gör något. Du behöver dock inte vänta på att ditt Hotmail-konto ska uppgraderas. Vill du komma igång med Outlook.com redan idag är det bara att logga in med dina användaruppgifter på Outlook.com så sköter vi resten.

Läs gärna mer om uppgraderingen på vår Med vänlig hälsning-blogg.

Comments (29)

 1. @Lena: Vad är det för sorts information som efterfrågas i rutorna? Om du har möjlighet att ta en skärmdump på rutan som öppnas och skicka till mig tar jag ärendet vidare. Du når mig enklast på a-anwing@microsoft.com

  Vänligen,

  Andreas

 2. Hej,

  Jag kan tyvärr inte svara på det baserat på den information som jag har tillgänglig. Det enklaste är om du beskriver ditt problem på vårt support-forum så hjälper de dig att hitta en lösning answers.microsoft.com/…/mail

  Vänligen,

  Andreas

 3. Hej Jessica,

  Jag kan bara beklaga problemen du upplever med flytten från Hotmail till Outlook. Så ska det ju såklart inte vara.

  Jag sitter tyvärr inte på den nödvändiga kunskapen för att hjälpa dig vidare i ditt ärende, men om du beskriver problemet på vårt support-forum så kommer vi att försöka hjälpa dig. answers.microsoft.com/…/mail

  Vänligen,

  Andreas

 4. Hejsan,

  @Marie: Nej det är tyvärr inte möjligt. Utan Hotmail-tjänsten har uppgraderats till Outlook.com för att alla våra användare ska få tillgång till de nya funktionerna.

  @aziz.mans: Jag vet inte vad som blivit fel. I uppgraderingen från Hotmail-tjänsten till Outlook-tjänsten ska all personlig information följa med. Det borde heller inte vara några problem att logga in på Facebook då din mailadress inte ändras i samband med
  uppgraderingen. För även om du nu loggar in på outlook.com kan du fortfarande logga in med din gamla mailadress, alltså @hotmail.com

  På vår Facebook-sida kan du enkelt komma i kontakt med vår kundservice, förhoppningsvis kan de hjälpa dig att komma vidare

  http://www.facebook.com/andreas.wingren.7

 5. marietarden@hotmail.com says:

  hej

  om man inte vill ha de nya outlook kan mn få tillbaka hotmil versonen ??

  mvh marie

 6. aziz.mans says:

  Hej…när min hotmail.com upgraderat då alla mina kontakter försvan .jag hittade inte en ända kontakt mail.samt nu jag kan inte heller logga mig in på facebook med min gamla konto heller.varför bliv det så?.ni säger att ingenting ändras …etc.men nu har jag förlorat mina email och kontakter och mitt konto på facebook.nu måste jag skaffa nytt konto på facebook.men hur skall jag komma in på mina kontakter o uppgifter om min familj…etc.

 7. aziz.mans says:

  Tack …i så fall det är möjligt att någon har hackat min e.mail post. Jag kom ihåg , att innan dess uptäckte jag att någon skickade e.mail från min adress o så vidare til mina kontakter fast det var inte jag… nu blir det att bara bytta till ny adress o lösen ord.

  Tack.mvh

 8. Lena says:

  Jag har sedan flera veckor, varje dag, blivit "störd" av ett Outlook Microsoft fönster som kommer upp i stället för min Hotmail.com-sida. Detta sker efter att jag skrivit in min Hotmail adress och min kod. Det o-önskade Outlook-fönstret ber mig svara pà fragor och att acceptera att klicka "forsätt", vilket hela tiden bara leder till nya sidor med ny information och nya krav om att jag skall svara pà diverse saker… för "min egen säkerhet"…

  Idag har detta helt hindrat mig att över huvud taget öppna min Hotmail! är detta normalt? Hur skall jag veta om detta meddelande verkigen är fràn Microsoft eller inte? Hur skall jag kunna nà mina hotmails? Jag är irriterad, trött och arg.

 9. Jessica.alshammar@hotmail.com says:

  JAG ÄR FLY FÖRBANNAD! HELT UTAN FÖRVARNING HAR MITT HOTMAIL KONTO BYTTS TILL OUTLOOK IDAG – OCH INTE ETT ENDA MEJL ELLER KONTAKTER FINNS FRÅN MITT HOTMAIL KONTO !  Och jag har gjort som det står att man ska göra för att få tillgång till tidigare mejl- men INGET!

  VILKET JÄVLA SÄTT!    DÅLIGT!!!!!!

 10. esuoraniemi@hotmail.com says:

  >Kan inte logga in till mitt Hotmail konto ,,varför

 11. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 12. Anonymous says:

  Pingback from Summering 2013 : Windows Server Customer Engineering (Customer Advisory Team) : The Official Microsoft IIS Site

 13. Anonymous says:

  Pingback from Summering 2013 – Windows Virtualization Team Blog – TechNetKlub

 14. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 15. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 16. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 17. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 18. Anonymous says:

  Pingback from Summering 2013 : Erez Benari's Blog : The Official Microsoft IIS Site

 19. Anonymous says:

  Pingback from Summering 2013 – Microsoft U.S. Partner Team – Partner Community – Microsoft Dynamics Community

 20. Anonymous says:

  Pingback from Summering 2013 – Exchange Team Blog – TechNetKlub

 21. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 22. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 23. Anonymous says:

  Pingback from Summering 2013 – Dynamics AX Sustained Engineering – Microsoft Dynamics AX – Microsoft Dynamics Community

 24. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 25. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 26. Anonymous says:

  Pingback from Summering 2013 « NFL Free Agency News

 27. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 28. Anonymous says:

  Jul och nyår står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på

 29. outlook är en del av hotmail man öppnar hotmail och på det samma går man och öppnar outlook och skickar mailet eller öppnar och läser mailet det är bara att man öppnar ett outlook konto på samma hotmail.
  Uppgradringen här skett till att vara outlook för sig som ett mail outlook.com istället av hotmail.com och den är en stor förändring på outlook.com föratt outlook.com är mer avänserad än hotmail.com.

Skip to main content