Microsofts Tidsspararen uppmanar till bullbak och kärlek


Alla som vill ha mer tid för familjen, hinna träna och göra en insats för miljön borde jobba hemma oftare. Den 6 februari organiserar Microsoft Jobba Hemma-dagen för andra gången och inför detta lanseras Facebook-appen Tidsspararen idag.

Tidsspararen räknar ut hur mycket tid som kan sparas på ett år om man jobbar hemma en dag i veckan, och ger förslag på vad som kan hinnas med istället. Bland förslagen finns bland annat att läsa sagor för barnen, träna och tid att älska mer.

Jobba hemma-dagen är en del av Det nya arbetslivet och är ett initiativ från Microsoft, och över tjugo företag och organisationer har redan ställt sig bakom initiativet. 

Testa Tidsspararen och anmäl ditt företag eller din organisation till Jobba hemma-dagen här.

 

 

Comments (0)

Skip to main content