Steve Ballmer öppnade Build 2012 med Windows 8


Idag slog Microsofts stora utvecklarkonferens Build 2012 upp portarna på Microsofts campus I Redmond. Konferensen startade med ett öppningsanförande där Microsofts vd Steve Ballmer tillsammans med Kevin Gallo, Windows Phone talade om de stora affärsmöjligheterna med Windows 8 och Windows Phone 8.

Allt från de utvecklarvänliga villkoren i Windows Store till det faktum att Windows 8 och Windows Phone bygger på samma grund gör att det är enklare än någonsin att snabbt gå från en idé till att tjäna pengar på sina appar är kortare än någonsin tidigare.

Som exempel på nya moderna Windows 8-appar visades ett nytt spel från Disney, Dropbox kommande app och LEGOs Life of George med nya unika funktioner för Windows 8 och Windows Phone.

Läs mer om Build och affärsmöjligheterna för utvecklare med Windows 8 och Windows Phone här.

Comments (0)

Skip to main content