Microsoft bjöd in till inspirationsträff för kvinnor i IT-branschen


På onsdagskvällen samlades 170 kvinnor från IT-branschen på Microsofts kontor i Akalla, för ett gemensamt evenemang mellan Microsoft Sverige och Sogetis nätverk winIT (Women Inspiration Network IT).

Media strategen Brit Stakston från JMW Kommunikation var inbjuden att tala vid evenemanget, tillsammans med Microsoft evangelisten, de-bugging specialisten och bloggaren Tess Ferrandez. Gästerna hälsades välkomna av Per Adolfsson, VD för Microsoft Sverige. Hans framträdande följdes av ett inspirerande tal av Eva Fors, Microsofts nyutnämnda affärs och marknadsdirektör.

Temat för kvällen var "Ta plats i sociala medier". Diskussionen omfattade allt från grunderna i de sociala nätverk som vi använder, till hur man tackar nej till att lägga till en affärsbekant på sin privata Facebook på ett snyggt sätt. Det var tydligt att ämnet var något som deltagarna brann för, och kvällen bubblade av spännande interaktioner och erfarenhetsutbyten. Fler bilder ifrån kvällen finns på vår Flickr. 

 

På bilden syns Brit Stakston från JMW Kommunikation, tillsammans med Anna Ström, Malin Dargin och Eva Fors från Microsoft.

Comments (0)

Skip to main content