Nu lanserar vi nya Windows Server 2012


Idag lanserades nya Windows Server 2012 vid ett pressevent som sändes direkt via webben. Lanseringen leddes av Satya Nadella som är Microsofts chef för serverprodukter. Under sin keynote målade Nadella upp bilden av Windows Server som hörnstenen i Cloud OS, en modern molnplattform som på sikt kommer att ändra vårt sätt att se på operativsystem för molnet.

Windows Server 2012 är býggd med utgångspunkt i molnet och kommer kunna utnyttja fördelarna med de olika leveransformerna, publika moln, outsourcing/hosting och egen drift för respektive system.

Läs mer om nyheterna på nya svenska webbsida om Windows Server 2012 eller läs Dan Bengtssons inlägg på vår partnerblogg. Läs också vad Tommy Flink, vår produktchef för Windows Server i Sverige har att säga om lanseringen på Virtual Tom’s blogg.

Sataya Nadellas blogginlägg på Microsofts officiella blogg hittar du här.

Comments (0)

Skip to main content