Atari firar 40 år med hjälp av Internet Explorer


Världens första arkadspel, Pong, släpptes av Atari för 40 år sedan. Nu lanseras Atari Arcade som låter dig uppleva Pong och sju andra klassiker direkt i Internet Explorer, eller vilken annan modern webbläsare som helst. Spelen är byggda i HTML5 och drar nytta av den modernaste tekniken för att erbjuda spelglädje direkt i webbläsaren. För att behålla den klassiska arkadkänslan går det självklart fortfarande att tävla mot vänner via highscore-listor.

Du kan även utmana dina vänner och dela dina rekord via Facebook och Twitter.Atari Arcade erbjuder även möjligheten att utveckla egna spel direkt till plattformen. På Atari Arcade hittar man koder, utvecklings-kit och tutorials.

Läs mer på WindowsTeamBlog

 

Comments (0)

Skip to main content