Eva Fors – Ny affärs- och marknadsdirektör för Microsoft Sverige


Den första oktober tar Eva Fors över rodret på Microsoft, och ersätter Kristina Askstedt som affärs- och marknadsdirektör för Microsoft Sverige. Eva har arbetat på Microsoft de senaste 16 åren, och har bland annat varit affärsområdeschef för ett flertal olika affärsområden i den svenska organisationen. Närmast kommer hon från en roll som europeisk försäljningschef för nya teknologier och tjänster.

Vi har ett spännande år framför oss, och det är ett sant privilegium att få ta över rollen som affärs- och marknadsdirektör på Microsoft i Sverige just nu. Jag drivs av innovation och snabbrörlighet och i dessa tider tror jag att vi behöver den förmågan mer än någonsin för att effektivt kunna möta våra kunders och partners krav och behov säger Eva Fors.

Comments (0)

Skip to main content