Rekordintäkter för fjärde kvartal och för verksamhetsåret som helhet – vi blickar framåt


Vårt fjärde kvartal gav intäkter på 18,06 miljarder USD, en ökning med 4% från föregående år. Intäkterna drevs bland annat upp av en stark efterfrågan från företagssidan för Microsofts desktop och infrastruktur-lösningar. Även vårt brutna verksamhetsår var i sin helhet mycket starkt. För mer detaljerad information så kan du läsa pressmeddelandet i sin helhet här.

Microsoft lämnar ett rekordstarkt verksamhetsår och går nu med stormsteg in i det mest spännande lanseringsåret någonsin. Windows 8 blir tillgängligt på marknaden den 26 oktober, i september kommer Windows Server 2012 att öppna upp helt nya möjligheter för bland annat småföretagare och organisationer i olika storlekar - och vi får inte heller glömma nya Office och Windows Phone som står vid horisonten. 

 


Comments (0)

Skip to main content