1 miljard användare av Office och 630 miljoner Windows 7 sålda


Idag startade Microsofts årliga kongress för partnerföretag den så kallade Worldwide Partner conference i Toronto. Traditionsenligt så öppnades konferensen av Steve Ballmer som berättade att det kommande året kommer vara det största lanseringsåret någonsin i Microsofts historia. Aldrig tidigare har så många produkter lanserats under ett enda år.

En annan nyhet som presenterades från scenen var att det nu sålts 630 miljoner licenser till Windows 7.

Naturligtvis är det även ett stort och viktigt år för Microsofts partner. Inte minst märks det på tillströmningen av deltagare. 16 000 deltagare följde årets keynote på plats.

Kurt del Bene berättade att Office nu nu har över en miljard användare världen över. Han berättade vidare att ett nytt exemplar av Office 2010 säljs varje sekund vilket gör det till den populäraste versionen någonsin.

Del Bene presenterade efter det två nya sätt för partner att nå ut till företag.

  • · Office 365 Open liknas vid en traditionell återförsäljaremodellvilket gör det lättare för partnerföretag som vill leverera paketerade tjänster där köparen får allt på en och samma faktura.
  • · Office 365 Advisors Program får en uppdatering som ger de mest aktiva av våra partner som säljer Office 365 till fler än 150 användare chansen till bättre förtjänst.
Comments (0)

Skip to main content