Connect365 – Lösningen som vill ta småföretagen till molnet


Steget till molnet kan för vissa mindre företag kännas som ett stort kliv att ta. För att göra steget lättare så lanserar nu it-konsultföretaget Solid Park ett molnpaket med några av de vanligaste funktionerna som ett mindre företag behöver. Connect365 är tänkt att göra det enklare för mindre företag att köpa molntjänster genom att erbjuda en nära nog komplett och startklar molnlösning baserat på Microsoft Office 365 .

Connect365 kommer utrustat med Microsoft Office 365 och Windows Intune vilket bland annat innebär att företagen kan hålla sig uppdaterade med de senaste versionerna utan krav på nya investeringar och underhåll.

Genom att paketera sina egna tjänster tillsammans med Microsofts molntjänster så avdramatiserar Solid Park på det här sättet molnet. För mindre företag blir det helt enkelt enklare när de får en helhetslösning. Det behövs inga egna servrar för varken basfunktioner som domänansluting eller lagring/backup av filer. Genom Office 365 får alla användare av Connect365 en enda inloggning mot molnet och möjlighet att enkelt spara och lagra filer, bilder och annat i molnet.

Läs vad Solid Parks vd Mikael Hagström har att säga om Connect365 i Solid Parks pressmeddelande.

Comments (0)

Skip to main content