Microsoftchefen Kevin Turner lyfte Windows 8 mot företag


I förra veckan presenterades Windows 8 Consumer Preview under Mobile World Congress i Barcelona och redan under första dygnet hade över en miljon nedladdningar gjorts. När CeBit, en av världens största IT-mässor, inleddes i Hannover idag presenterade Microsoftchefen Kevin Turner Windows 8 ur ett företagsperspektiv.

Turner lyfte en rad fördelar som Windows 8 ger företag. Han pratade bland annat om användarupplevelsen med det nya Metrogränssnittet, nya möjligheter för en produktivare användning med mobila enheter, förbättrad virtualisering och en utökad säkerhet. Under sin presentation påpekade Turner också att företag med Windows 7 är bra förberedda för kommande Windows 8.

På vår globala Windowsblogg kan du läsa en summering av presentationen.

Ladda hem Windows 8 Consumer Preview

Comments (0)

Skip to main content