Sogeti och Norrbottens Läns Landsting prisbelönade igen


Sogeti och Norrbottens Läns Landsting vann i natt pris för sin vårdinformationslösning vid hälsovårdskonferensen HIMSS i Las Vegas. Priset vann de i kategorin Health Information Management som delas ut av Microsoft Health User Group.  

Lösningen kallas VIS-Vård och tillhör Norrbottens läns landsting (NLL) som med den vill uppmuntra verksamheten att bidra med information relaterad till diagnos och åtgärd. VIS-Vård fungerar som ett verksamhetsstöd som ska underlätta att följa patienters resa genom vården.Tanken är att den samtidigt ska komma att utgöra stommen till en lärande organisation.

Stort grattis till Sogeti och Norrbottens läns landsting till vinsten!

Läs mer i pressmeddelandet från Sogeti.

Klicka här för att se en video om lösningen.  


Comments (0)

Skip to main content