Sista chansen att nominera Årets Innovativa Lärare


Nu är det sista chansen att nominera tävlande i Årets Innovativa Lärare. Senast den 16e februari måste nomineringarna vara inskickade.

De lärare som vågar tänka nytt för att hjälpa sina elever utvecklas tycker vi ska belönas. Därför finns tävlingen Årets Innovativa Lärare. För nionde året i rad delar Microsoft tillsammans med Lärarnas Riksförbund ut priset i mars 2012.

Syftet med priset är att lyfta fram duktiga lärare och lärarstudenter och synliggöra det innovativa pedagogiska arbete som sker varje dag i klassrummet. Vinnarna får en resa till Portugal den 20-23 mars 2012 och representerar Sverige i den europeiska finalen.

2011 belönades tre lärarteam för CSI-inspirerad undervisning (Kara Barker-Åström och Roger Lister), it-mentorer (Bettina Drake) respektive undervisning baserad på samarbete via datorer redan i första klass (Carina Ehn). Ett av teamen, Kara Barker-Åström och Roger Lister, gick vidare hela vägen till världsfinalen där de kom på tredje plats.

 

Comments (0)

Skip to main content