Företag och organisationer sluter upp inför Jobba hemma-dagen den 8 februari


Nu på onsdag den 8 februari är det Jobba hemma-dagen. Initiativet drogs igång av Microsoft i Sverige för att inspirera fler till att jobba mer flexibelt. Med ett par dagar kvar har nu omkring 50 företag och organistationer ställt sig bakom initiativet till Jobba hemma-dagen. Flera företag hör också av sig varje dag för att höra sig för hur de kan engagera sig i Jobba hemma-dagen.

Jobba hemma-dagen uppmärksammas även i media. Flera dagstidningar har i dagarna publicerat artiklar som handlar Jobba hemma-dagen och den undersökning om flexibelt arbete som gjorts i anslutning till dagen. 

SvD: Chefens order: jobba hemma!

Dagens Industri: Debatt – Ta med jobbet hem

SvD: Fler män tillåts jobba på distans

Imorgon stannar nästan 50 företag hemma - men har öppet som vanligt.

Trafikverket, Naturskyddsföreningen, Kista Science City, Stokab, SWEPOMM, Enfo Zipper, Connecta, IAMCP, NaturCryptzone, PointSharp, Nervogrid, Sitio Systemhuset, PDC, GNC, Smebox, Veta, Retune, Crisma, LanTeam, Humandata, Enabling, Netintergrate, AddSkills, SafeNet, Sineqra, Contribit, EXOPEN SYSTEMS, Agero, Absalon, Kalmstrom.com, Spree, Solver, Bizpart, MS Employ , Onevinn, Citrix , JSC, redcloud, Pulsen, Donatorm, It-partner, Nitma, Xperta, Portalplus, Icecon, NCG Group, Goodminton, Addition, Active solution.

Stort tack till alla företag och organisationer som är med och stödjer Jobba hemma-dagen! Det är verkligen oerhört roligt att se att fler engagerar sig.

Följ oss gärna på www.facebook.com/jobbahemma och du jobbar väl hemma imorgon?”

Comments (0)

Skip to main content