30 nya uppdateringar till Office 365


Igår presenterades den första stora uppdateringen för Office 365 sedan lanseringen för fem månader sedan. Samtidigt presenterade Officechefen Kurt DelBane en lägesuppdatering över försäljningen av Office 365 som visar att adaptationstakten för Office 365 hittils varit åtta gånger snabbare än föregångaren BPOS. Office 365 är därmed på väg att bli en av Microsofts snabbast växande produkter någonsin. Fler än 40 företag på Interbrands lista över de 100 högst rankade varumärkena använder Office 365 eller någon relaterad produktivitetstjänst från Microsoft. Snabbast att gå över till Office 365 har småföretagen varit. Det visar sig nämligen att nio av tio av de företag som varit bland de första med Office 365 är just småföretag. 

Bland de över 30 olika nya uppdateringarna för Office 365 märks bland annat:Stöd för Lync för Mac-användare, stöd för Windows Phone 7.5, nya SharePoint-tjänster samt möjligheten att bjuda in upp till 50 externa användare i ett projekt utan extra kostnad.

Läs mer om uppdateringarna i Microsofts globala pressrum.

Comments (0)

Skip to main content