Spotify lanserat till Windows Phone 7


Spotify blir inom kort tillgängligt för Windows Phone 7, det avslöjades på ett stort evenemang i New York under måndagskvällen. Applikationen ska finnas tillgänglig för nedladdning under det närmaste dygnet på Marketplace i Sverige, Finland, Norge, Danmark, USA, Storbritannien, Frankrike, Holland och Spanien.

Läs mer hos Spotify samt i vår globala blogg

Comments (2)

  1. Peter says:

    Nu saknas bara Skype, sen är jag riktigt nöjd. 🙂

  2. Erik says:

    Ett steg på vägen mot att få OS:et accepterat.

    Mango är bra, men att WiFi tethering för de telefoner som stödjer det hårdvarumässigt inte finns med är helt ohållbart. Det gör hela skillnaden mellan "jag kan reckommendera wp7 till mina vänner" och "jag kan inte reckommendera WP7 till mina vänner"

Skip to main content