Nu tävlar de om titeln Världens mest innovativa lärare


Tidigare i våras utsågs Kara Barker-Åström och Roger Lister, till vardags lärare vid Viktor Rydberg Gymnasium, av Microsoft och Lärarnas Riksförbund först till Sveriges mest innovativa lärare och därefter till Europas mest innovativa lärare. Nu reser de till Washington för att delta vid Partners in Learning Global Forum och har då möjlighet att även kamma hem titeln Världens mest innovativa lärare.

Inför deras avresa hälsade vi på i deras klassrum och fick vara med under en av deras CSI-inspirerade lektioner. Vi passade även på att fråga dem om hur de kom på idén att utforma en kurs baserad på element från populärkulturen och vilka förväntningar de har på Washington-resan.
[View:https://www.youtube.com/watch?v=DBHOGyMrvHM]

Comments (0)

Skip to main content