Information om bedrägeriförsök


Med anledning av den senaste tidens uppmärksammade bedrägeriförsök vill vi påminna om den säkerhetsinformation som finns upplagd på vår webbsida.

Läs mer här om hur du kan undvika bedrägerier i Microsofts namn.


Comments (8)

 1. Tack Simon, vi har uppdaterat länken. MvH//Anna

 2. Simon Holm says:

  Ovanstånde URL fungerar inte för närvarande,

  http://www.microsoft.com/…/bedrageri.aspx

 3. Anders B says:

  Blev för någon timme sedan uppringd av en person som talade engelska med indisk brytning som hävdade att han "ringde från Microsoft" och ville prata "om min dator". De försöker alltså fortfarande verkar det som…

 4. Ivar O says:

  Blev 20111020 uppring av nummer 01000253 med samma person som Anders B blev uppring av, samma brytning samma syfte, men nytt nummer.

 5. Conny says:

  20111107

  Blev uppringd idag av 253 numret.

 6. Maria says:

  Tydligen håller dom på ännu, blev uppringd idag 22/11.

 7. Anneli says:

  Har precis fått ett samtal på engelska av en kvinna med indisk brytning som sa att hon var från Windows support någonting och ville hjälpa mig med mina datorproblem. Han sa att min dator skickat felmeddelanden och skulle crascha om jag inte följde hennes instruktioner. Inget telefonnummer var synligt, inte heller stod det skyddat nummer. Jag sa nej tack, då lade hon på direkt.

 8. Johanna S says:

  Har blivit uppringd 6-7 gånger senaste månaden av "Microsoft support/office" som hävdar att jag har problem med datorn… Den senaste gången för ett par minuter sedan, tyckte jag det såg ut som ett 08-nummer!!

Skip to main content