Logica skördar framgångar på World Partner Conference


Logica Sverige AB vann i natt ett av de mest prestigefulla priserna under Worldwide Partner Conference som just nu pågår i Los Angeles. De belönades med priset som "Outstanding Reseller of the year" för deras jobb med Microsoft Dynamics under 2011.

Flera nyckelkritetier ingår i bedömningen för priset. Bland annat vägs teknisk expertis, hög kundnöjdhet, försäljning och feedback från Microsofts teammedlemmar in i bedömningen.

Logica Business Consulting blev även årets innovationspartner med en vinst i kategorin ”Alliance Partner of the Year – Innovation” och Logica Business Consulting vann priset ”Windows Azure Platform SI Partner of the Year”. Innovationspriset tilldelades Logica för lösningen ”I am Florence” - ett molnprojekt i den offentliga sektorn.

Läs mer i pressmeddelandet på Microsofts globala pressrum samt i pressmeddelandet från Logica.

Comments (0)

Skip to main content