#Almedalen: Håll koll på eventen i Almedalen


Inför årets Almedalsvecka lanseras Almedalsmolnet med syfte att skapa ökad synlighet av vad som händer under veckan. På sidan kan alla besökare enkelt hitta information om alla event, vad som pågår just nu i Almedalen och vilka Almedalsrelaterade ämnen som diskuteras på exempelvis Twitter. För alla event som man inte hinner gå på och för alla som inte befinner sig i Almedalen finns möjlighet att i efterhand ta del av filmer, dokument och bilder från de olika eventen.

Almedalsmolnet kopplar samman molntjänster med mobila tjänster. Utöver webbsidan finns tjänsten även inom kort tillgänglig som app för iPhone och Windows Phone 7, samt som applikation i Facebook. Almedalsmolnet är framtaget av Microsoft i samarbete med Curvanade.

Comments (0)

Skip to main content