Enfo Zipper utsedd till årets partner


Microsoft har idag utsett Enfo Zipper till vinnare av Partner of the Year Award 2011. Utmärkelsen som officiellt delas ut i juli vid World Partnership Conference i Los Angeles får de för sina satsningar på Microsofts senaste teknologier och molnbaserade tjänster. Avgörande för att Enfo Zipper skulle få utmärkelsen har varit en stark förankring hos ledningen för partnerskapet. De har också gjort ett omfattande arbete med Microsoft Pinpoint och inom Microsoft Partner Network där de har guldstatus.

I motiveringen går att läsa att Enfo Zipper har utmärkt sig genom sina satsningar på Office 365 och Windows Intune. Enfo Zipper stod bland annat bakom affären när medicinteknikkoncernen Getinge införde Office 365 som första företag i Sverige tidigare i år.

Läs mer om utmärkelsen och Microsoft Partner Conference på Partnerbloggen,  samt på Enfo Zippers nyhetssida.

Följ vad som händer i övrigt på Microsoft Worldwide Partner Conference på partnerbloggen, partnerwebben och Facebook och på Microsofts globala pressrum.

 

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content