Två svenska företag till BizSpark Summit


Genom BizSpark erbjuder vi nystartade mjukvaruföretag och entreprenörer tillgång till utvecklingsverktyg, branschkontakter och marknadsföringskanaler. Varje år anordnas även BizSpark Summit dit utvalda BizSpark-företag får resa för att träffa investerare och regeringsföreträdare.

Likt i tv-serien Draknästet får företagen presentera sin affärsidé med förhoppningen att få med sig nya investerare. I år äger BizSpark Summit rum i Bryssel och två svenska företag finns representerade:

Fabrication Games: en oberoende speltillverkare som utvecklar spel för bland annat mobila plattformar.
BinaryBio: vars unika teknik används för krävande beräkningar inom bioinformatik.

I filmen nedan berättar Fabrication Games vd Tommy Palm om företagets verksamhet och om förväntningarna i Bryssel.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=IAzr-cBlxlE]

Comments (0)

Skip to main content