Xbox 360 och Office 2010 bidrog till ett starkt kvartal för Microsoft


Microsoft följde upp ett framgångsrikt andra kvartal med ett starkt tredje kvartal, en ökning med 13 procent jämfört med föregående år. Starka försäljningssiffror av Office 2010 och Xbox har bidragit till det goda resultatet.

Det har varit ett intressant kvartal. Xbox 360 tog sig in i Guinness Rekordbok efter rekordsnabb försäljning, Office 2010 har blivit den snabbast säljande Officeversionen från Microsoft någonsin och Windows 7 har passerat 350 miljoner sålda licenser.

Läs hela pressmeddelandet.

Comments (1)

  1. Daniel Andersson says:

    Grattis Microsoft! Framgångarna med Xbox 360 är välförtjänta! Som Xbox 360-ägare undrar jag dock när vi i Sverige skall få tillgång till tv-showen Major's Minute? Av någon anledning tvingas vi på materialet från Storbritannien, vilket jag och många med mig tycker är märkligt, inte minst då den amerikanska kulturen är närmare och starkare i Sverige än den brittiska. Så med andra ord – när har ni tänkt låta oss i Sverige få se Major Nelsons tv-show istället för den brittiska?

Skip to main content