Första smygtitten på IE10


Under utvecklarkonferensen MIX11 i Las Vegas visade Dean Hachamovitch (Global chef för Internet Explorer) upp Internet Explorer 10 Platform Preview (IE10). Förhandstitten av den kommande versionen släpps så snart som fyra veckor efter lanseringen av Internet Explorer 9.

I samband med lanseringen av IE9 valde Microsoft att på allvar satsa på HTML5 - något som vi bygger vidare på med IE10 med support för ytterligare webbstandarder. Internet Explorer 9 är idag den enda webbläsaren med HTML5-baserad hårdvaruacceleration som inkluderar både grafik, text, ljud och bild. Med IE10 kommer vi fortsätta utnyttja kraften i Windows-plattformen och dess olika plattformar.

Se en första demo av IE10 Platform Preview och läs mer på Windows Teamblog eller Windowsproffs.

Utvecklare kan redan nu ladda ned IE10 Platform Preview.

Läs hela pressmeddelandet

Följ MIX11 via Twitter och #MIX10

Comments (2)

  1. Hej Dennis,

    Om du är intresserad av IE10 platform preview kan jag rekommendera denna: blogs.msdn.com/…/native-html5-first-ie10-platform-preview-available-for-download.aspx

    // Thomas

  2. Dennis says:

    vad är skillnaden ?

Skip to main content