Microsoft är Sveriges bästa arbetsplats


Great Place to WorkI kväll fick Per Adolfsson, vd för Microsoft Sverige, ta emot utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats i kategorin för stora organisationer. Priset delas ut av Great Place to Work, för nionde året i rad, och baseras på en medarbetarundersökning och en analys av företagskulturen - där medarbetarnas åsikter väger tyngst.

Förra året utsågs Microsoft till Europas bästa arbetsplats efter topplaceringar i 15 länder i Great Place to Works undersökning. Microsoft i Sverige placerade sig då på en tredjeplats (efter Accenture och American Express) bland stora organisationer - över 250 anställda - och år 2009 tog Microsoft hem andraplatsen i samma kategori.

Vi är särskilt stolta över att våra goda resultat från förra årets medarbetarundersökning nu stärks ytterligare. Det är ett tydligt resultat av vårt arbete för att alla våra medarbetare ska känna stolthet och engagemang i sitt arbete.

Läs mer i pressmeddelandet från Great Place to Work. Läs också artiklarna hos Svenska Dagbladet, E24 och Ny teknik.

Comments (0)

Skip to main content