Windows Intune i trim för molnet


Windows Intune lanserades idag vid Microsoft Management Summit (MMS) i Las Vegas. Tjänsten riktar sig till alla typer av företag som behöver ett användarvänligt verktyg för att hantera Windowsdatorer via Internet. Med varje Intune-licens ingår Software Assurance (där bland annat Windows 7 Enterprise ingår) och med på köpet följer även antivirusskydd som bygger på Forefrontklienten, WSUS, inventering och mycket mer.

Intune är ett naturligt steg i vår molnsatsning tillsammans med produkter som Office 365, Windows Azure och Dynamics CRM Online. Idag blir Windows Intune tillgängligt i fler än 35 länder. I samband med lanseringen ges även möjligheten att testa Intune gratis under 30 dagar. Anmäl ditt intresse här och se Michael Bohlins Intune introduktion.

Under TechDays 2011 i Örebro nästa vecka (29-30/3) arrangerar vi svenska lanseringsaktiviteter. Om du är på plats – passa på att ta del av det senaste från Intuneteamet.

Läs vad Computer Sweden och TechWorld skrivit tidigare om Windows Intune.

Läs mer om Windows Intune

Comments (0)