Slutsålt på TechDays 2011


Med tio dagar kvar till TechDays är det nu slutsålt. Den 29-30 mars återvänder Microsoft till Örebro för att arrangera den tredje upplagan av teknikkonferensen TechDays som är ett våra viktigaste evenemang. Molnet är i fokus på årets konferens som går under namnet "The Cloud Story".

Över 1700 personer kommer vara på plats och våra gäster kan välja på elva parallella spår och över  90 sessioner. Välkända namn som Don Syme, Brian Komar, Dominick Baier och Mitch Lacey finns på plats. Planera dina sessioner med applikationen Eventboard som finns tillgänglig för Windows Phone 7, iPhone och inom kort för Android.

Kan du inte vara på plats? Följ diskussionen på Twitter och använd #td2011. Vi kommer också rapportera direkt från evenemanget här på Nyhetsbloggen.

Se våra videoklipp "Inför TechDays 2011"

 

Comments (0)

Skip to main content