Windows Intune lanseras den 23 mars


Under teknikmässan CeBIT i tyska Hannover avslöjade vi idag att Windows Intune lanseras under Microsoft Management Summit (MMS) i Las Vegas (21-25 mars 2011).

Tjänsten riktar sig till alla typer av företag som behöver ett användarvänligt manageringsverktyget som hanterar Windows-klienter via Internet. Intune innehåller Software Assurance rättigheter som t.ex. Windows 7 Enterprise och inkluderar även Anti Malware-skydd som bygger på Forefront-klienten, WSUS, inventering och mycket mer.

Intune är ett naturligt steg i vår molnsatsning tillsammans med produkter som Office 365, Windows Azure och Dynamics CRM Online. Den 23 mars blir Intune tillgängligt i fler än 35 länder och Sverige finns självklart med.

I samband med lansering finns möjligheten att testa Intune gratis under 30 dagar. Anmäl ditt intresse här och  se Michael Bohlins Intune introduktion.

 

Läs mer på vår globala Windowsblogg

Comments (0)