Windows Phone 7 på svenska andra halvåret 2011


Idag vid Mobile World Congress (MWC) i Barcelona berättade Steve Ballmer att vi under senare halvan av detta år får fullt språkstöd till Windows Phone för alla de nordiska språken - svenska, norska, danska och finska.

Några övriga nyheter kring Windows Phone  är kommande uppdateringar för bland annat Twitter och möjlighet att synka Office-dokument mot Skydrive direkt i mobilen. Samarbetet mellan Nokia och Microsoft är också ett av dagens stora samtalsämnen på mässan.

Läs mer om detta och övriga nyheter från MWC på Peter Wissingers mobilblogg och läs gärna intervjun med Peter på WinMobile.se.

Computer Sweden, IDG, Dagens Industri har skrivit och se även de bilder av kommande Nokiatelefoner med Windows Phone som visades upp vid Nokias presskonferens.

Comments (0)

Skip to main content