Vem blir årets it-tjej 2011?


Det drar ihop sig - den 20 februari är sista anmälningsdagen till "Årets it-tjej 2011". Vi söker nu med ljus och lykta efter en tjej som har ett extra stort intresse och engagemang för it, som genom it har kunnat göra skillnad i vardagen och som kan visa upp goda studieresultat. Ansökan är öppen för alla kvinnliga studenter som läser data-, it- och medierelaterade ämnen.

Årets it-tjej får bland annat ett resestipendium till en teknikmässa i Europa för att där bredda sitt kontaktnät och fördjupa sina teknikkunskaper. Hon blir också inbjuden till olika evenemang tillsammans med oss här på Microsoft under året.

 För att söka själv eller nominera någon, fyll i detta formulär

Utmärkelsen Årets it-tjej är instiftad för att uppmuntra fler unga tjejer att söka sig till den traditionellt sett mansdominerade it-branschen och priset delas ut av Microsoft i samarbete med Universum. Två tjejer som tidigare fått denna utmärkelse, Anne-Marie Liljekvist (2010) och Helena Mischel (2008), arbetar idag på Microsoft.

Comments (0)

Skip to main content