Möt oss på BETT-mässan, eller följ med på distans


Den 12 januari drar BETT-mässan, en av världens största utbildningsmässor, igång i London. Bland utställarna finns myndigheter, läromedelsförlag, it-företag, forskningscentra med flera. Självklart finns även Microsoft på plats med olika aktiviteter.

För fjärde året anordnas Education Leaders Briefing med syftet att främja dialogen med utbildningsministrar och beslutsfattare. Dagen därpå arrangerar vi ett Studiebesök vid New Line Learning, en framgångsrik innovativ skola i ett område präglat av arbetslöshet.

Den 14 januari har vi ett inspirationsseminarium tillsammans med Les Foltos, professorn bakom Kollega Coach-metodiken, Tim London, direktör för utbildningsenheten vid Queen´s University of Belfast och svenska Anna Karlsson, utnämnd till en av världens mest innovativa lärare.

Välkommen att delta om du är på plats i London! Du kan också följa vad som händer på facebook.com/microsoftskola och iktbloggen.se

Comments (0)

Skip to main content