Microsoft och HP söker vassa teknikstudenter


Tillsammans med HP rekryterar vi nu 20 studenter (Student Brand Managers) som tillsammans med oss vill vara med och påverka framtidens teknik. De universitet vi jobbar med från start är Uppsala Universitet, Linköpings universitet, Umeå universitet, Lunds universitet, Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Chalmers tekniska högskola, KTH och Handelshögskolan i Stockholm

Som Student Brand Manager blir man ambassadör för Microsoft och HP på sitt universitet eller högskola och får värdefull praktisk erfarenhet, samt möjlighet att knyta nya kontakter inom Microsoft och HP. Vi söker framförallt ekonomstudenter med teknikintresse eller teknikstudenter med intresse för marknadsföring.

Rekryteringen startar idag och pågår fram till den 5/12. Här kan du läsa mer om vårt ambassadörsprogram för studenter.

Nyheteromjobb.se har skrivit.

Comments (0)

Skip to main content