Sveriges första spelmässa laddar för Kinect


I dag startar GAMEX, Sveriges första spelmässa, och givetvis är även Microsoft på plats med det senaste inom spel och Xbox 360. I centrum står Kinect, som kommer till Sverige den 10 november, och premiärvisningen av nya Kinect-spelet Dance Central.

GAMEX pågår fram till den 7 november och här varvas senaste nytt inom konsolspel och dataspel med musik, film och nöjen. Här kan alla besökare prova på nya och kommande spel, träffa kändisar samt tävla mot proffsen.

Kinect lanseras i USA den 4 november. Läs mer i vårt globala virtuella pressrum för Xbox.

Även Exponytt, Kistamässan, IT24, Aftonbladet, Gamereactor, IDG, Veckans Affärer, Loading.se, Länstidningen i Östersund, Dagbladet och Spelfreak har skrivit om GAMEX och Kinect.

Comments (0)

Skip to main content