Efterlängtat Fable III till Xbox 360 och mobilen


På fredag den 29 oktober släpps rollspelet Fable III, från Microsoft Game Studios, exklusivt för Xbox 360. I den senaste delen i  serien erbjuds ett storslaget äventyr där kampen om tronen bara början på en spektakulär resa.

En nyhet är Kingmaker, en applikation kopplad till spelet där man med hjälp av sin mobiltelefon kan plantera flaggor i olika territorier. Dessa ger sedan spelaren guld som kan användas i spelet. Redan innan lanseringen har en miljon flaggor placerats ut av spelare över hela Europa och fler än 60 000 personer har anslutit sig - så förhandsintresset är stort.

SvD, Gamereactor, FZ och Eurogamer har testat spelet.

Comments (1)

  1. Petter Eriksson says:

    Efter att ha läst FZ:s recension så är jag väldigt sugen på Fable 3 till min Xbox 360 Slim :). Kan man tänka sig att Microsoft Sveriges Nyhetsblogg anordnar någon liten tävling där man kan vinna ett exemplar…?

Skip to main content