Windows 7, världens snabbast växande 1 åring


Idag är det ett år sedan Windows 7 lanserades och redan under det första året är Windows 7 det snabbast växande och säljande operativsystemet någonsin.

Över 200 miljoner personer använder Windows 7 idag - vilket gör detta operativsystem större än föregångaren Windows Vista. Om några månader förväntas Windows 7 också gå om den gamla trotjänaren Windows XP.

Fler än 8 miljoner användare runt om i världen var med och utvecklade det nya operativsystemet. Betaversionen av Windows 7 var därmed en av de största betatesterna av ett operativsystem någonsin, och enligt våra egna undersökningar är 94 procent av användarna nöjda med Windows 7.

Läs mer om Windows 7 och ta del av några sköna minnen från året som gått på MvH-bloggen.

OmDomäner.se, PC för Alla, TechWorld, Computer Sweden och Lilla Gumman har skrivit om det.

Comments (0)

Skip to main content