Fler nya och förbättrade funktioner i Hotmail


Sedan en tid tillbaka har de flesta av Sveriges 4,6 miljoner aktiva Hotmail-användare tillgång till flera nya och förbättrade funktioner i Hotmail. Nu kan man till exempel synka mejlen med mobilen via Exchange ActiveSync, rensa och sortera mejl med hjälp av smarta filter och chatta via Messenger direkt i inkorgen.

Dessutom kommer ännu fler spännande funktioner till Hotmail inom kort. Bland annat ökas storleksgränsen för varje mejl till hela 10 GB och användare får möjlighet att byta mejladress för sitt befintliga mejlkonto - samt helt kostnadsfritt jobba i Office-program direkt i Hotmail via Office Web Apps.

Läs om alla nyheter och kommande förbättringar på MVH-bloggen och i våra tidigare inlägg: Nästa generation Hotmail snart här, Enklare att synka Hotmail i mobilen och Nu lanserar vi svenska Hotmail.se.

Comments (0)

Skip to main content