Vi välkomnar en skönare webb med Internet Explorer 9 beta


Ikväll presenterades betaversionen av Internet Explorer 9 under ett stort evenemang i San Francisco. Internet Explorer 9 är den första webbläsaren med full hårdvaruacceleration för HTML5 och som utnyttjar kraften i din dator. Vi ger dig en ny surfupplevelse genom att utnyttja kraften i Windows 7. Med Internet Explorer 9 får du en snabbare, säkrare och snyggare upplevelse.

Den glaslika känslan lyfter fram innehållet och ger en renare upplevelse och flera uppskattade funktioner i Windows 7 har lyfts in i Internet Explorer 9, till exempel;

  • I Internet Explorer 9 kan dina favoritwebbsidor fästas direkt i aktivitetsfältet eller startmenyn. Sajterna blir på det sättet tätt integrerade med Windows.
  • Snabblistor gör det möjligt för webbutvecklare att via sin sajt skapa en snabbmeny i aktivitetsfältet, och på så sätt guida användarna till olika sidor.
  • Aero Snap är en uppskattad funktion i Windows 7. I Internet Explorer 9 kan en webbflik enkelt dras ut från webbläsaren för att öppnas i ett eget fönster och sättas fast vid sidan av skärmen.

Gå in på www.beautyoftheweb.com och upplev skillnaden.

Läs mer på vår globala IE-blogg och i vårt pressrum.

Ladda hem betan av Internet Explorer 9 här.

Läs vad USA Today, PC World, PC Magazine, Wired, ZDNet, CNET, BBC News och Computer World skriver.    

Comments (0)

Skip to main content