Fokus på molnet vid Ballmers Sverigebesök


Vi har tidigare berättat att Steve Ballmer kommer till Sverige den 4 oktober för att delta i en rad olika evenemang och aktiviteter.

Under förmiddagen deltar Ballmer vid Cloud Summit för att berätta om Microsofts strategi och framtidsvisioner kring tjänster och produkter i molnet. Hur ser generationsskiftet ut som vi står inför och vilka affärsmöjligheter finns för både partner och kunder?

Senare på eftermiddagen besöker han KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i Stockholm för att träffa svenska studenter. Här kommer Ballmer att tala på temat "The New Digital Lifestyle", som handlar om hur nya trender inom teknik möjliggör sammankopplade digitala upplevelser över flera plattformar - pc, mobil och tv - och hur allt detta blir möjligt genom nya tjänster i molnet.

Kommer du att vara med och twittra? Använd gärna hashtag #stevebatKTH för evenemanget på KTH och hashtag #cloudsummit10 för kommentarer kring Cloud Summit.

IKT-bloggen, IDG, DN, Metro, E24, MyNewsdesk, Infrastrukturnyheter, Nyhetspressen, KTH, Nytt24, Sydsvenskan, IDG, DN, och NyTeknik har skrivit om detta.

Se även intervjun med Per Adolfsson på IDG och missa inte direktsändningen av Cloud Summit på IT24.

Comments (0)

Skip to main content