Windows Phone 7 klar för tillverkning


I natt meddelades att Windows Phone släppts som RTM (Release to Manufacturer), vilket innebär att koden nu är helt klar och att tillverkare av mobiltelefoner nu kan börja integrera programvaran i sina telefoner. Vi räknar med att Windows Phone 7 telefoner kommer att finnas tillgängliga i butiker över hela världen senare i höst.

Läs mer på vår globala blogg för Windows Phone och på Peter Wissingers mobilblogg.

Även IDG, TechWorld, Guardian, Neowin, Techspot, Softpedia och ZDNet har skrivit.

 

Comments (2)

 1. Daniel Sahlén says:

  Va roligt! Jag måste köpa en ny mobil nu!, men jag håller mig tills den kommer.

  Jag ser jätte mycket fram emot det. Men oroar mig för att vi Svenskar kommer att få en bantad version utan möjlighet till att använda den helt.

  Jag kommer att köpa den i alla fall, och jag hoppas att den informationen som jag hittade på en annan blogg inte stämmer.

 2. Peter Wissinger says:

  Hej Daniel,

  Det finns fortfarande en hel del som vi inte har berättat om Windows Phone 7, och en del saker vi inte kan berätta. Det senast hittar du alltid på min blogg http://www.wissinger.wordpress.com, däribland delvis svar på den fråga du ställer nedan.

  mvh

  Peter Wissinger,
  Affärsområdeschef Windows Phone

Skip to main content