Kinect till Europa innan jul


Vid gårdagens presskonferens meddelades att Kinect till Xbox 360 (tidigare kallat Project Natal) kommer att finnas tillgängligt i Nordamerika den 4 november, och lanseras i Europa innan jul. Bland de nya spelen finns exempelvis Star Wars (lanseras under nästa år), Kinectimals, Kinect Joy Ride, Kinect Adventure och träningsspelet Your Shape: Fitness Evolved.

Kinect styrs av din kropps rörelser och gester – och förstår till och med din röst. Med Video Kinect kan du även kommunicera utan headset med vänner och familj över hela världen. Nästa år kommer Video Kinect även att integreras med Windows Live Messenger.

Fler nyheter, filmer, bilder och pressmeddelanden kring Xbox360 och Kinect finns på vårt globala virtuella pressrum för Xbox, samt på vår svenska Facebooksida för Xbox, Xbox webbplats för E3 och Youtube.

Läs mer på Med vänlig hälsning-bloggenIT24, Aftonbladet (två artiklar), GAMEcore, PC för alla, FZGame Reactor, Level 7, PC för alla, Metro TeknikFeber.seMagnus Jonassons blogg, Aftonbladet BloggGP Konsument, HDLoading.seM3 / IDG och Prylzonen                           

 

 

 

 

 

 

Comments (2)

 1. Hej Daniel,

  Jag ställde frågan till min kollega Niclas Lindén (Product Marketing Manager för Xbox Games & Xbox Live).  

  Xbox LIVE är världens största underhållningsnätverk online. Genom att ständigt utöka innehåll och tjänster fortsätter vi växa och idag är det 25 miljoner användare som nyttjar möjligheten att spela tillsammans, köpa spel, titta på film och interagera genom sociala media som Facebook och Twitter.

  På en del marknader har också tredje parts samarbeten som t ex Netflix och last.fm implementerats och planen är att samtliga länder som har Xbox LIVE på sikt ska få utökat innehåll, men vi kan idag inte säga var och när.

  Under presskonferensen som inledde E3 annonserades dock flera nyheter kring Xbox LIVE som gäller Sverige; en helt ny dashboard och stöd för Kinect där en hub skapas för att enkelt utan kontroller navigera och aktivera spel, innehåll och tjänster som t ex Kinect Video chat.

  // Thomas, Microsoft

 2. Daniel Andersson says:

  Jätteroligt, det känns som ett givet köp! Men… betyder detta att vi i Sverige äntligen efter väldigt lång tystnad från Microsoft kommer att få tillgång till last.fm och Netflix också? Ni pratade ju om det under direktsändningen från E3, alltså hur det kommer att integreras med våra Kinect-kameror.

Skip to main content